Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Groei verder als werknemer of werkgever met kennis- en adviescentrum Volandis. Een non-profitorganisatie die jou ondersteunt met informatie over: Werk veilig, Houd plezier en Kijk vooruit.

 

  • Werk veilig: Toolboxen, Adviezen, A-bladen, risico's en gezondheidsklachten en PBM.
  • Houd plezier: hier vind je informatie over uitdagend en boeiend werk.
  • Kijk vooruit: hoe toekomstbestendig ben jij?
Groei verder als werknemer of werkgever met kennis- en adviescentrum Volandis. Een non-profit organisatie die jou ondersteunt met informatie en instrumenten over: Werk veilig, Houd plezier en Kijk vooruit.

Nieuws

Publicatie bedrijfstakverslag op Volandis Deskundigendag

Publicatie bedrijfstakverslag op Volandis Deskundigendag

Het Bedrijfstakverslag voor de bouwnijverheid wordt op donderdag 29 november uitgereikt. Dit vindt plaats tijdens de eerste Deskundigendag van Volandis.
Van stresskip naar koele kikker

Van stresskip naar koele kikker

Mede door de groeiende economie en de krapte op de arbeidsmarkt kan stress de kop op steken. Daarom is nu het moment om te investeren, in jezelf en in je werknemers. Want gezonde werkdruk is niet erg, zolang het maar niet omslaat in ongezon…
De Volandis Segway Experience op de Bouw Compleet
Video's - uit de praktijk
Veilig werken op hoogte
Video's - voorlichting

Maak er werk van

Werk veilig

Zowel werknemer als werkgever zijn verplicht maatregelen te nemen om de risico's die het werken in de bouw en infra met zich meebrengt, zoveel mogelijk te voorkomen/beperken. Hoe bewaak jij de veiligheid en gezondheid op de werkvloer?
Hoe bewaak jij de veiligheid en gezondheid op de werkvloer?
Lees meer

Houd plezier

Plezier houden in het werk staat voor uitdagend en boeiend werk. Een baan met een goede balans tussen werk en privé en waarin een werknemer gestimuleerd wordt het beste uit zichzelf te halen. Is dit in jouw organisatie het geval?
Plezier houden in het werk staat voor boeiend en uitdagend werk.
Lees meer

Kijk vooruit

Vooruit kijken is voor werknemers nadenken over werkplezier en motivatie, en of het werk nog wel past bij opleiding, ambities en lichamelijke gesteldheid. Voor werkgevers draait het om de toekomst van de organisatie. Kijk jij vooruit?
Denk na over de toekomst: Weet waar je naartoe werkt.
Lees meer
contact