Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Volandis Deskundigendag 2021

Wat zijn de essentiële ingrediënten om gezond en gemotiveerd je pensioen te halen? De pandemie heeft in elk geval niet bijgedragen aan een gezondere leefstijl van werknemers. Werkgevers zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om hun mensen op een positieve wijze naar een gezonde leefstijl toe te laten bewegen. Onze PAGO-data laten zien dat vakmensen in de Bouw & Infra de eigen gezondheid hoger waarderen bij een gezonde leefstijl. Fysiek zwaar werk versterkt het effect. Leefstijl is één van de thema’s op de Deskundigendag 2021 van Volandis. Andere onderwerpen die je mag verwachten zijn:

  • PFAS – Wat zijn de risico’s voor de grondwerker?
  • Fysieke belasting - Hoe top werk jij?
  • OSAS, daar word je moe van  
  • Over Digitaal Skills Paspoort en het positieve leereffect

Hoe speel je hier vanuit jouw rol als (arbo)professional op in? Laat je door collega-deskundigen inspireren, informeren en kom netwerken op de Volandis Deskundigendag!

Fysiek/online
Dit jaar hopen wij jou weer fysiek te verwelkomen op het Bouw & Infra Park in Harderwijk. Wij gaan er van uit dat dit lukt met de huidige coronamaatregelen. Als alternatief kunnen wij, net als vorig jaar, de dag online organiseren. Eén ding is zeker: op 18 november vindt de Volandis Deskundigendag plaats. Zet het alvast in je agenda!

Accreditatie
Volandis vraagt zoals gebruikelijk accreditatie aan voor de Volandis deskundigendag bij het Accreditatie Bureau Sociale Geneeskunde (bedrijfsartsen) en Hobéon SKO (arbeidshygiënisten, hogere veiligheidskundigen en A&O-deskundigen). 

Aanmelden
In september worden de uitnodigingen verstuurd. Heb je niet eerder deelgenomen? Meld je dan aan voor de genodigdenlijst via communicatie@volandis.nl.

Delen via:

contact