Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Volandis Deskundigendag 2021

Gezond en veilig werken, zo slaan we bruggen
18 november 2021 08.30 - 16.00 uur, Bouw & Infra Park Harderwijk

Wat zijn de essentiële ingrediënten om gezond en gemotiveerd je pensioen te halen? De pandemie heeft in elk geval niet bijgedragen aan een gezondere leefstijl van werknemers. Werkgevers zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om hun mensen op een positieve wijze naar een gezonde leefstijl toe te laten bewegen. Onze PAGO-data laten zien dat vakmensen in de Bouw & Infra de eigen gezondheid hoger waarderen bij een gezonde leefstijl. Fysiek zwaar werk versterkt het effect. Leefstijl is één van de thema’s op de Deskundigendag 2021 van Volandis. Het volledige dagprogramma vind je hier.

Aanmelden
We heten je graag van harte welkom op donderdag 18 november a.s. op het Bouw & Infra Park in Harderwijk. Kun je deze dag niet fysiek bijwonen, dan kun je bij aanmelding ook kiezen voor de online variant. Meld je nu hier aan. Deelname aan de Deskundigendag is gratis, wel geldt er een maximaal aantal deelnemers en aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Vanwege de nieuwe coronamaatregelen geldt hier het tonen van een coronatoegangsbewijs. Nog vragen of ben je onverhoopt verhinderd? Mail naar: communicatie@volandis.nl.

Accreditatie
Volandis vraagt zoals gebruikelijk accreditatie aan voor de Volandis Deskundigendag bij het Accreditatie Bureau Sociale Geneeskunde (bedrijfsartsen) en Hobéon SKO (arbeidshygiënisten, hogere veiligheidskundigen en A&O-deskundigen). Kun je deze dag niet fysiek bijwonen? Ook dan geldt de accreditatie.

Delen via:

contact