Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

De ‘RI&E bouwnijverheid 3.0’ is en blijft gewoon beschikbaar!

14 juni 2017 |

De ‘RI&E bouwnijverheid 3.0’ is en blijft gewoon beschikbaar!

Volandis heeft als kennis- en adviescentrum voor duurzame inzetbaarheid in de bouw- en infrasector veel producten en diensten van Arbouw overgenomen. Zo ook de Risico Inventarisatie en Evaluatie, ‘RI&E bouwnijverheid 3.0’, die is en blijft beschikbaar!

De RI&E bouwnijverheid 3.0 is een erkende branche RIE&E, volledig toegeschreven naar sectorspecifieke risico’s en maatregelen. Het gebruiken van de RI&E heeft onder andere als voordeel dat toetsing voor bedrijven t/m 25 werknemers niet verplicht is. Het instrument is geschikt om te gebruiken ook zonder ervaring met het maken van een RI&E. Stap voor stap wordt je geleid door de risico’s waar de bouw mee te maken heeft. Via inloggen wordt je doorverwezen naar de ‘Mijn-omgeving’, waar je inlogt met het APG-nummer. Vervolgens maak je op eenvoudige wijze zelf een RI&E en een plan van aanpak (PvA).

Vragen of hulp nodig? Neem contact op met de Vraagbaak van Volandis: tel. 0341 – 499 299, e-mail: info@volandis.nl of chat via de website: www.volandis.nl.

contact