Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Winactie

17 mei 2018

Hoe haal je gezond je pensioen?

Vrijdag 18 mei ontvingen werknemers in de Bouw & Infra een opvallende kaart met geluid. Dé start van de Duurzame Inzetbaarheidscampagne van Volandis, het kennis- en adviescentrum voor duurzame inzetbaarheid in de Bouw & Infra. Het doel is om werknemers op de hoogte te houden van informatie over onder andere veilig werken en de DIA (Duurzame Inzetbaarheidsanalyse).

Hoe haal je gezond je pensioen?
Door de verhoogde pensioenleeftijd is het meer dan ooit belangrijk na te denken over je werk, nu en in de toekomst. Volandis zet werknemers hiertoe aan met de DIA. De DIA is het bekende medische onderzoek (PAGO) met een extra: een advies(gesprek) over wat de werknemer kan doen om gezond en met plezier te (blijven) werken. Met de campagne wil Volandis werknemers aan het denken zetten over hun duurzame inzetbaarheid.

 Informatie op maat
Als kennis- en adviescentrum wil Volandis werknemers in de sector op maat informeren over veilig en gezond werken, plezier houden in het werk en op tijd vooruit kijken. Hiervoor is het noodzakelijk met de doelgroep in contact te komen. Met de campagne wil Volandis daarom zoveel mogelijk e-mailadressen (en aanvullende gegevens) ophalen voor de nieuwsbrief. Na het achterlaten van zijn of haar gegevens, maakt de werknemer kans op één van de drie prijzen:

  • een gezonde lunch bij Van der Valk voor twee personen (50x);
  • twee entreetickets voor de Efteling (50x);
  • een luchtballonvaart voor twee personen (10x).

Bij het achterlaten van meer gegevens, zoals functie, maakt de werknemer ook kans op één van de 2.000 Doppers.

Voorwaarden
Voor deelname aan de campagne moet de werknemer 18 jaar of ouder zijn, in Nederland wonen en onder de cao Bouw & Infra vallen. De werknemer dient minimaal een geldig e-mailadres, voor- en achternaam en geboortedatum in te vullen. De actieperiode loopt van 15 mei tot 15 juni 2018. Na die datum worden de prijswinnaars bekend gemaakt via de nieuwsbrief. Deelname aan de actie is gratis. Kijk voor de veelgestelde vragen en alle actievoorwaarden op www.volandis.nl/actie.

Delen via:

contact