Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Onze partners

Volandis heeft afspraken gemaakt met een aantal organisaties waar bij maatwerk naar verwezen wordt. Deze zogenaamde 'preferred suppliers' staan hieronder weergegeven.

James Loopbaan
James is de betrokken en deskundige loopbaanpartner voor werkende mensen in Nederland. Als je een vraag hebt over jouw loopbaan en ontwikkeling of gewoon wilt checken of je nog goed op je plek zit, dan kun je terecht bij James. We gaan naast je staan en denken met je mee over de volgende stap. James is een onderdeel van de vakbond CNV. Kijk voor meer informatie op de website

Bouwopleiders
Branche opleidingsinstituten - Bouwmensen, BouwCirkel, BOB, Civilion, Betonvereniging, KOB en SOMA Bedrijfsopleidingen-, verbonden aan Volandis, verschaffen duidelijkheid in de wereld van scholing. Onder de naam ‘Bouwopleiders’ bundelen zij de krachten om een samenhangend, overzichtelijk en kwalitatief sterk trainings- & opleidingsaanbod te verzorgen, voor alle lagen van de bedrijfskolom, van vakman tot projectleider en directeur. Bouwopleiders wijst bouwbedrijven en werknemers de weg in duurzame ontwikkeling en professionalisering. Kijk voor meer informatie op de website. Kijk voor meer informatie op de website.

Mijn Loopbaancoach
Mijn Loopbaancoach is onderdeel van de FNV. Heb je deelgenomen aan een DIA (adviesgesprek en PAGO)? Wil je verandering in je werk? Of heb je een Loopbaanvraag? Mijn Loopbaancoach kan je helpen met het maken van concrete vervolgstappen in je loopbaan of je werk. Of je nu behoefte hebt aan inzicht in wat je mogelijkheden zijn, welke opleiding geschikt is voor jou of welke baan bij je past: de professionele loopbaanadviseurs van FNV staan voor je klaar. Samen kijken we hoe we dit kunnen realiseren. Maar ook voor vragen over hoe je je werkplezier kunt verhogen of hoe je het gesprek aan kunt gaan met je werkgever, kun je bij Mijn Loopbaancoach terecht. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Kijk voor meer informatie op de website www.mijnloopbaancoach.net of bekijk de folder.

contact