Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Saldo individueel budget duurzame inzetbaarheid

Je ontvangt van jouw werkgever een bijdrage voor het individueel budget. Dit bestaat uit het saldo Dagen, Vakantietoeslag, Spaaruren en Duurzame Inzetbaarheid. Het budget voor Duurzame Inzetbaarheid stelt jou in staat zelf het heft in handen te nemen over de ontwikkeling van jouw loopbaan. Dit is belangrijk om gemotiveerd en gezond te blijven deelnemen aan het arbeidsproces. De tijd dat iemand na het doorlopen van een beroepsopleiding veertig jaar hetzelfde werk kan blijven doen, is namelijk voorbij. Iedereen moet zich blijven ontwikkelen!

Bestemming

Je kunt dit budget gebruiken om veilig, gezond en met plezier te blijven werken. Bijvoorbeeld door extra verlofuren te kopen, een opleiding naar keuze te volgen of in te zetten voor een EVC-traject. Als je deelneemt aan de DIA, kun je gebruikmaken van loopbaanvoorzieningen zonder dat jou extra kosten in rekening worden gebracht. Bekijk je budget hier bij het Tijdspaarfonds!

DIA: PAGO + adviesgesprek

Eens in de vier jaar nodigt de arbodienst jou uit voor een Duurzame Inzetbaarheidsanalyse (DIA). De DIA bestaat uit het PAGO (medisch onderzoek) en een adviesgesprek met een DIA-adviseur van Volandis. In dit gesprek ga je in op de thema’s: Werk veilig, Houd plezier en Kijk vooruit. Hoe kun je gezond, vitaal en gemotiveerd aan het werk blijven tot je pensioen? Benieuwd wanneer jij een uitnodiging ontvangt? Kijk hier. Heb je een vraag? Neem contact op met de DIA-adviseur: tel. 0341-499 299, e-mail diawerknemer@volandis.nl of chat via www.volandis.nl.

DIA-actieplan

Het resultaat van het adviesgesprek met de DIA-adviseur is een persoonlijk actieplan. In dit plan staan de acties die jij kunt ondernemen op de thema’s: Werk veilig, Houd plezier en Kijk vooruit. Volandis werkt voor de uitvoering van het actieplan samen met Bouwopleiders (brancheopleidingsinstituten), coaches van James (CNV), Mijn Loopbaancoach (FNV) en Stichting EDI, die over (loopbaan)trajecten beschikken.

Delen via:

contact