Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Storybuilder

Storybuilder Bouw is een eenvoudige online registratietool voor ongevallen en bijna-ongevallen in de bouw. Je voldoet automatisch aan de wet- en regelgeving en certificeringen (zoals VCA/ISO) door ongevallen binnen bouwongeval.nl te registreren.

Via een beveiligde omgeving doorloop je een aantal vragen over het betreffende ongeval. Vervolgens krijg je inzicht in de oorzaken en direct adviezen om de veiligheid te verbeteren. Met deze maatregelen kun je ongevallen in de toekomst helpen voorkomen. Bouwongeval.nl bewaart je registratie, zodat deze altijd benaderbaar blijft.

Inloggen met mijnVolandis

Een mijnVolandis omgeving voor bedrijven maakt onderdeel uit van onze dienstverlening. In dit portaal is het rapport Duurzame Inzetbaarheid beschikbaar, gebaseerd op de resultaten van de DIA/PAGO’s in de afgelopen jaren. Hiermee krijg je onder andere inzicht in het werkvermogen van je werknemers en tools om zelf aan de slag te gaan. In mijnVolandis kun je ook gratis gebruikmaken van een aantal instrumenten, zoals de RI&E, de V&G Planner en Storybuilder.

Klik op onderstaande button om direct in te loggen.

Meer informatie over mijnVolandis

Delen via:

contact