Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Bedrijfsrapportage

Natuurlijk denk jij na over de duurzame inzetbaarheid van je werknemers. Je wilt gezonde en gemotiveerde werknemers die met plezier aan het werk gaan. De afgelopen jaren heb je hier wellicht al in geïnvesteerd om zo blijvende verandering te weeg te brengen. Kortom, jij staat voor je mensen.  

Maar hoe denken je mensen daar zelf over? Zijn jouw inspanningen net zo effectief als je denkt of zijn er aandachtspunten die helemaal niet bij jou bekend zijn? Je wilt een compleet beeld en dat krijg je pas écht met de bedrijfsrapportage van Volandis. Een rapportage op maat, speciaal voor alle werkgevers die graag een stapje extra doen voor hun werknemers. Omdat ze snappen dat investeren in je mensen winst op alle vlakken oplevert. Gemotiveerde, gezonde en loyale werknemers zijn immers meer dan ooit goud waard. 

demo bedrijfsrapportage

In het werkgeversportaal mijnVolandis maak je als werkgever gratis een account aan. Heb je meer dan 15 werknemers die deelnemen aan het PAGO, dan vind je hier jouw bedrijfsrapportage. Een waardevol inzicht in de duurzame inzetbaarheid van jouw bedrijf gebaseerd op de geanonimiseerde data vanuit het PAGO. Je werknemers hebben vragen beantwoord op het gebied van verschillende thema’s. Denk bijvoorbeeld aan mentale belasting, veiligheid, rol leidinggevende en lichamelijke belasting. Hoe meer werknemers deelnemen aan de DIA (incl. PAGO), hoe meer inzicht je krijgt. 

Het bedrijfsrapport is zo volledig gebaseerd op de mening van jouw eigen mensen. Hoe ervaren zij hun werk en welke behoeftes liggen er? Deze gegevens worden vervolgens vergeleken met de benchmark op branche- en sectorniveau. Je eigen resultaat wordt dus afgezet tegen het resultaat van vergelijkbare bedrijven in de sector. Op korte termijn kun je ook een bedrijfsrapportage ontvangen zonder benchmark en zo je eigen focus bepalen.  

Het bedrijfsrapport is voor elke werkgever (met meer dan 15 werknemers) toegankelijk en daarmee bij uitstek het instrument om een vinger aan de pols te houden. Waar scoor je goed en waar liggen de verbeterpunten? Per onderwerp ontvang je een korte analyse en concrete adviezen. Zo kan er bijvoorbeeld een interventie nodig zijn in de vorm van een teamcursus of juist een individueel coachingstraject. In het bedrijfsrapport vind je dan direct een link naar de preventiegids met verschillende betrouwbare dienstverleners die je kunnen ondersteunen. 

Registeren?

Wil je binnenkort aan de slag met jouw bedrijfsrapportage? Registreer je dan vandaag nog voor mijnVolandis Heb je minder dan 15 werknemers die deelnemen aan het PAGO en wil je toch inzicht op bedrijfsniveau? Gebruik dan de Quickscan. Bekijk de folder van de Quickscanhier. 

contact