Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Partners

Volandis heeft afspraken gemaakt met een aantal organisaties waar bij maatwerk naar verwezen wordt. Deze zogenaamde 'preferred suppliers' staan hieronder weergegeven. 


Mijn Loopbaancoach

Mijn Loopbaancoach is een initiatief van de FNV. Heb je deelgenomen aan een DIA (adviesgesprek en PAGO)? Wil je verandering in je werk? Of heb je een loopbaanvraag? Mijn Loopbaancoach helpt je met het maken van concrete vervolgstappen in je loopbaan of je werk. Of je nu behoefte hebt aan inzicht in wat je mogelijkheden zijn, welke opleiding voor jou geschikt is of welke baan bij je past: de professionele loopbaanadviseurs van FNV staan voor je klaar. Samen kijken we hoe je dit kunt realiseren. Maar ook voor vragen over hoe je je werkplezier kunt verhogen of hoe je het gesprek aan kunt gaan met je werkgever, kun je bij Mijn Loopbaancoach terecht. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Kijk voor meer informatie op de website of bekijk de folder.

James Loopbaan 

James is de betrokken en deskundige loopbaanpartner voor werkende mensen in Nederland. Als je een vraag hebt over jouw loopbaan en ontwikkeling of gewoon wilt checken of je nog goed op je plek zit, dan kun je terecht bij James. Zij gaan naast je staan en denken met je mee over de volgende stap. James is een onderdeel van de vakbond CNV. Kijk voor meer informatie op de website

Bouwopleiders

Bouwopleiders wijst bouwbedrijven en werknemers de weg in duurzame ontwikkeling en professionalisering. Dit is een initiatief van de (branche)opleidingsinstituten: BouwCirkel, BOB, Civilion, Betonvereniging, KOB, SOMA Bedrijfsopleidingen en Bouwend Nederland Academy & Vakgroep Opleidingsbedrijven. Zij bundelen hun krachten om een samenhangend, overzichtelijk en kwalitatief sterk trainings- en opleidingsaanbod te verzorgen, voor alle lagen van de bedrijfskolom, van vakman tot projectleider en directeur. Kijk voor meer informatie op de website

Stichting EDI

Wil jij je verder ontwikkelen in je loopbaan? Of zoek je advies of een opleiding, die bij je past? Stichting EDI staat voor je klaar! Bij het Expertisecentrum Duurzame Inzetbaarheid staat de persoon centraal en is er oprechte aandacht voor jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Met gericht advies en goede begeleiding van ervaren loopbaanbegeleiders wijst Stichting EDI je de weg naar opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Stichting EDI staat dicht bij de praktijk van het MKB- en familiebedrijf en verzorgd daarom voor de AFNL het Loopbaanloket specialisten bouw- en infra. Kijk voor meer informatie op de website.

CSR Centrum

In de cao Bouw & Infra is vastgelegd dat werknemers in de Bouw & Infra met te veel werkdruk of stress gratis gebruik kunnen maken van de Werkdrukvoorziening Bouw & Infra. Je kunt terecht voor begeleiding bij stress, stressklachten, overspanning of burn-out. De voorziening wordt uitgevoerd door ervaren stresscoaches van CSR Centrum. Zij hebben een praktische kijk op (werk)stress en er wordt niet onnodig gepsychologiseerd. Meer weten? Kijk op de website van het CSR centrum.

EVC

EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties. Competenties zijn de kennis en vaardigheden die je moet hebben om een beroep uit te voeren. Je toont je vakbekwaamheid aan en je ontvangt hiervoor het ervaringscertificaat. Dit certificaat is, via het ROC, te verzilveren in een diploma, mits er niet teveel scholing nodig is. Meer informatie over EVC vind je hier.

Delen via:

contact