Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Belangrijke informatie over veilig en gezond werken blijven ontvangen?

08 januari 2018

bouwhelm

Een belangrijk onderdeel van duurzame inzetbaarheid is het thema 'Werk veilig'. Zowel werknemer als werkgever zijn verplicht maatregelen te nemen om de risico's die het werken in de bouw en infra met zich meebrengt, zoveel mogelijk te voorkomen/beperken. Hoe bewaak jij de veiligheid en gezondheid op de werkvloer?

Volandis houdt je op de hoogte van veranderingen, vernieuwingen of aanpassingen op het gebied van veiligheid in de sector. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van asbestrapporten in de V&G-planner of het aanpassen van de branche RI&E in verband met de veranderingen voor de preventiemedewerker. Dit doen we via de nieuwsbrief en de website, en in de toekomst wellicht via een mijn-omgeving. We brengen dus geen magazines, folders of andere gedrukte documenten uit.

Wil je geen nieuws missen? Houd onze nieuwsbrief dan in de gaten. Zo blijf je altijd op de hoogte en voorkom je dat je in gebreke bent op de wettelijke verplichtingen. Is dit bericht relevant voor bedrijven in jouw omgeving? Stuur het dan door.

Aanmelden voor de Volandis nieuwsbrief

contact