Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Ben jij al gek op stress?

05 november 2018

Stresstival

Er is niks mis met stress. We zijn er zelfs grootverbruiker van, allemaal. We zijn er zó gek op, dat we het constant inzetten. Ja, jij ook! Toch praten we er vaak negatief over en zijn er allerlei initiatieven om ons van stress van af te helpen. Onterecht, want we hebben stress keihard nodig en maken er voortdurend dankbaar gebruik van.

Er is dus niks mis met stress, we gaan er alleen verkeerd mee om. We doen net alsof het een gratis all-you-can-eat energie-service van ons lijf is. Maar zo werkt het natuurlijk niet. We vergeten de oeroude, natuurlijke balans tussen inspanning en ontspanning, die ons vitaal houdt. Het is dus niet de stress waar we last van hebben. We lijden massaal aan een gebrek aan herstel.

Stresstival

Op dinsdag 4 december is het eerste Stresstival. Een exclusief festival vol positieve verhalen over (de superkrachten van) stress en herstel. Met sprekers als olympisch kampioen Mark Tuitert en Professor Erik Scherder. Word ook gek op stress en kom naar het Stresstival! Kaarten zijn te bestellen via www.gekopstress.nl.

Gek op stress, maar niet altijd

In het nieuwe boek 'Gek op Stress, maar niet altijd' word je op verfrissende wijze en met veel humor stresswijs gemaakt. Je ontdekt wat stress is en hoe het je dagelijks van energie voorziet. Maar ook waarom het zo moeilijk is om in te grijpen als je er last van hebt en hoe je stap voor stap uit je burn-out komt. Het boek staat vol met praktische tips en oplossingen.

contact