Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Benut jouw DIA of bel!

06 december 2018

Spontane dia

De laatste maand van het jaar is weer aangebroken en dat betekent dat we ons opmaken voor de feestdagen en een nieuw jaar. En wat is een nieuw jaar zonder goede voornemens? Gezonder eten, meer sporten of eindelijk die plinten op zolder leggen. Wat jouw goede voornemens ook mogen zijn, Volandis wil je graag uitdagen om ook eens na te denken over jouw duurzame inzetbaarheid.

PAGO en DIA

Hoe zorg jij bijvoorbeeld dat je kunt blijven werken zolang je wilt? Hoe blijf je actief en gezond functioneren in het vak dat jij het mooiste vindt en waarin je jezelf ontwikkelt? Deelnemen aan de DIA kan je hier bij helpen! DIA staat voor Duurzame Inzetbaarheidsanalyse. Dit gesprek met één van de adviseurs van Volandis geeft je inzicht in je lichamelijke conditie, hoe goed je in je vel zit en wat je ontwikkelingsmogelijkheden zijn. Dit gesprek is dus iets anders dan het welbekende PAGO (medisch onderzoek).

Werknemers (cao Bouw & Infra) ontvangen vanaf hun 20e elke 4 jaar een uitnodiging voor een DIA. Benieuwd wanneer jij aan de beurt bent? Via deze link check je dit eenvoudig.

Heb je nu al een vraag?

Duurt het nog even voor jouw DIA gepland staat en heb je nu al een vraag? Pak dan gauw de telefoon en bel met de Volandis vraagbaak. Onze medewerkers helpen je graag verder, want jouw toekomst is te belangrijk om in de wacht te zetten!

Bereikbaarheid

De Vraagbaak is op werkdagen telefonisch bereikbaar (0341-499299) tussen 08:30 en 17:00 uur. Daarnaast kun je ons ook bereiken per e-mail (info@volandis.nl).

contact