Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Bouw aan leefstijl, oogst gezondheid

18 juni 2018

Werkgevers en werknemers maken zich samen sterk voor effectieve gezondheidsbevorderende maatregelen.

Is jouw bedrijf innovatief? Ben jij klaar om serieuze stappen te zetten met betrekking tot leefstijl en gezondheidsbevordering van jouw werknemers? In samenwerking met het VUmc/AMC start Volandis het onderzoek ‘Bouw aan leefstijl, oogst gezondheid’.

Uniek
Dit onderzoek maakt gebruikt van de bewezen effectieve Citizen Science aanpak. Hierbij maken werkgevers en werknemers zich samen sterk voor effectieve gezondheidsbevorderende maatregelen. Werknemers kunnen zelf aangeven wat zij willen verbeteren en hoe dit gedaan kan worden. Kortom, als werknemer ben je je eigen regisseur!

Hoe?
Om de perfecte aanpak samen te stellen voor werknemers in de bouwsector willen we graag bij jou (werkgever) en een aantal werknemers van jouw bedrijf een interview afnemen van ongeveer 30 minuten. Uiteraard komen we hiervoor naar jou of de werknemers toe. Door deel te nemen leveren jij en je werknemers een bijdrage aan een effectieve aanpak die kan zorgen voor gemotiveerde en gezonde werknemers.

Wil je meedoen aan dit unieke onderzoek of heb je een vraag? Stuur een e-mail of bel naar het onderstaande telefoonnummer. 

Namens het VUmc/AMC en Volandis,

Dr. Gerben Hulsegge (g.hulsegge@vumc.nl  Tel: 020 444 9067
Mandy van den Berge, Msc. (m.vandenberge@vumc.nl Tel: 020 444 1738)

contact