Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Canon bedrijfsgezondheidszorg en veiligheid Bouw & Infra

21 januari 2020

Rijksverzekeringsbank In Aanbouw

Een reis door de tijd!

Hoewel de media ons soms anders doen geloven is het niet alleen maar ‘kommer en kwel’ in de bouw- en infrasector. De sector loopt juist al jarenlang voorop. Zo was de Bouw & Infra de eerste die niet alleen op bedrijfsniveau aan de slag ging met duurzame inzetbaarheid, maar ook sectoroverstijgend. Tijd voor een blik terug in de tijd.

Unieke kijk

Het werk in de Bouw & Infra is de afgelopen decennia ontzettend veranderd. Het is nu niet alleen veiliger maar ook gezonder. Gemotiveerd je pensioen halen is belangrijker dan ooit. Benieuwd waar we nu staan? Dankzij de Canon bedrijfsgezondheidszorg en veiligheid in Bouw & Infra krijg je een unieke kijk op onze bewogen geschiedenis.

Het plaatje compleet

Ben jij bijvoorbeeld benieuwd waar de VUT nu eigenlijk vandaan komt? En weet jij wanneer veiligheid vooraf een aandachtspunt werd in plaats van veiligheid achteraf? Wanneer werd eigenlijk het asbestverbod ingevoerd en waar komen eigenlijk al die arbocatalogi en de Stichting Volandis vandaan? Een blik op de Canon bedrijfsgezondheidszorg en veiligheid Bouw & Infra en je bent helemaal op de hoogte!

contact