Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

DIA en PAGO gaan tijdens lockdown door

16 december 2020

DIA en PAGO gaan tijdens lockdown door

*** Update 26 mei ***
Vanaf 1 juni vinden op verschillende locaties van de arbodiensten het medisch onderzoek (PAGO) en de DIA-adviesgesprekken weer fysiek plaats. Online is, onder voorwaarden, een alternatief tot 1 september. 

16 december 2020
De DIA en het PAGO gaan ook gedurende de lockdownperiode door. De arbodiensten hanteren strenge voorzorgsmaatregelen waardoor de DIA en het PAGO veilig uitgevoerd worden. Om die reden kan de longfunctietest komen te vervallen. De DIA-adviesgesprekken worden via een online beeldverbinding verzorgd. Dat betekent dat jij tijdens en ná het PAGO stil kan staan bij jouw duurzame inzetbaarheid. En dat is juist nu hartstikke belangrijk. Want we bouwen door, maar meer dan ooit hebben we te maken met een veranderende wereld.

Veilig en gezond doorwerken

Zorg dat jij er klaar voor bent en veilig en gezond je werk kunt blijven doen. De Volandis-adviseurs staan voor je klaar en sturen je na het DIA-adviesgesprek een praktisch actieplan waarmee je aan de slag kunt. Wil je graag een DIA-adviesgesprek of meer informatie? Klik hier.

Kijk voor de meest actuele informatie over samen veilig doorwerken in coronatijd op de website van de Helpdesk Corona Bouw & Techniek. Nog vragen? Check de lijst met veelgestelde vragen en antwoorden of neem contact op met de helpdesk.

contact