Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Hart voor je werknemers? Doe de Quickscan!

25 januari 2023

Quickscan telefoon

Natuurlijk willen we allemaal gemotiveerde, loyale werknemers die niet alleen fit zijn, maar dit ook blijven. Helaas is de realiteit dat deze werknemers niet voor het oprapen liggen. Als werkgever is het dus zaak dat je zuinig bent op wat je hebt. Als betrokken werkgever wil je weten wat er speelt en inspelen op ieders behoeften. Tijd voor de Quickscan!

Deze handige online tool is gericht op bedrijven en/of afdelingen met minimaal 4 werknemers. Door de tool krijg je inzicht in thema’s als gezondheid, samenwerking en ontwikkeling. Het goede nieuws? Invullen duurt slechts 5 minuten en gebruik van de Quickscan is kosteloos.

Hoe het werkt?

Als werkgever beantwoord je online 20 korte vragen over leefstijl, werk-privé balans en risico op uitval van jouw werknemers. Vervolgens nodig je jouw werknemers uit om hetzelfde te doen. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere mensen in 1 keer uit te nodigen (bijvoorbeeld vanuit een Excel bestand). Binnen 2 weken ontvang je een eindrapportage per e-mail met de uitkomsten. Zo krijg je inzicht in het werkplezier, de veiligheid en het toekomstperspectief van jouw werknemers op een eenvoudige en toegankelijke manier. Preventiezorg was nog nooit zo eenvoudig!

contact