Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Hoe is het met jouw leefstijl?

16 januari 2020

Hoe is het met jouw leefstijl?

Veilig werken is belangrijk en gezond je pensioen halen, dat willen we allemaal. Je kunt echter nog zoveel voorschriften, PBM’s en vernieuwende technieken uit de kast trekken. Maar hoe zit het eigenlijk met jouw leefstijl?

Eerlijkheid duurt het langst

Als je eerlijk bent, slaap en beweeg jij echt genoeg? En weet jij stiekem ook wel dat je eetpatroon voor verbetering vatbaar is? Geen zorgen, want het mooie van een leefstijl is dat je deze kunt aanpassen. Niet altijd eenvoudig en daarom maak je het jezelf zo gemakkelijk mogelijk. Begin met één ding dat je graag wilt veranderen. Niemand verandert in een paar dagen blijvend in een verantwoorde, altijd uitgeruste fitnessgod.

Stap voor stap

Begin juist met kleine stapjes die haalbaar zijn voor jou. Wil je gezonder eten? Ontzeg jezelf niet direct alles, maar probeer eens uit welke dingen je nog meer lekker vindt. Meer bewegen? Neem eens wat vaker de trap in plaats van direct een duur abonnement bij de sportschool af te sluiten voor 2 jaar. Hoe meer kleine stappen je zet, hoe meer er slagen!

Wat ga jij deze week aanpakken? Meer tips lees je hier.

contact