Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

In gesprek met: loopbaancoach Agnes Wagenvoord

08 januari 2018

Agnes Wagenvoord

Loopbaancoaches komen bij veel bedrijven over de vloer en staan veel in contact met werknemers. Ze signaleren verschillende trends in de markt, zoals het tekort aan vakmensen. Loopbaancoach Agnes Wagenvoord heeft daarom een tip voor werkgevers: Blijf in gesprek!

Tekort aan werknemers

"Ik voer veel gesprekken met werkgevers en werknemers. Een veelbesproken onderwerp is het tekort aan vakmensen. Dit onderwerp leeft ook sterk onder werknemers, omdat er hierdoor vaak meer van hen wordt verwacht. Het leuke is dat zij de verantwoordelijkheden niet uit de weg gaan.

Passie

Er is een enorme passie voor het vak en dat is mooi om te zien. Ik zie een enorme nieuwsgierigheid naar carrièremogelijkheden en manieren hoe ze meer uit henzelf kunnen halen. En dat is een enorme kans voor bedrijven.

Blijf in gesprek

Door in gesprek te gaan en te blijven over loopbaanmogelijkheden en/of gezondheid met elkaar, hoor je wat er speelt en welke mogelijkheden er zijn. Kansen bieden en kansen grijpen, daar gaat het om.  Zo kun je nu ook de kans grijpen om vanuit de cao Bouw & Infra gebruik te maken van loopbaancoaching. De DIA-adviesgesprekken van Volandis vormen hiervoor een goede basis."

Meer informatie of tips?

Ga met elkaar in gesprek en blijf de vinger aan de pols houden! Wil je tips? Neem dan contact op met Mijn Loopbaancoach. We adviseren je graag. Of neem bij vragen of behoefte aan meer informatie contact op met de Vraagbaak van Volandis: info@volandis.nl / 0341 499 299.

contact