Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Jong geleerd, oud gedaan!

17 september 2018

Gevaarlijke stoffen

Jaarlijks overlijden 3.000 mensen aan de gevolgen van blootstelling aan stoffen op het werk. Ter vergelijking: het aantal verkeersdoden lag in 2017 op 613. Werken met gevaarlijke stoffen kan je ziek maken. Het gaat vaak om stoffen die je niet ruikt of ziet. Voorbeelden van deze stoffen zijn kwartstof, houtstof, isocyanaten, lasrook en dieselrook. Team Veilig Werken wil in samenwerking met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Volandis en Bouwend Nederland de beroepsziekten op lange termijn terugdringen.

Hoe werk jij veilig? Jong geleerd, oud gedaan

Staat veilig werken met gevaarlijke stoffen op de agenda binnen jouw bedrijf? Wil je aan de slag met de STOP-strategie? En hoe zorg je voor een cultuurverandering op de werkvloer waarbij veilig werken vanzelfsprekend wordt? Kortom, hoe werk jij veilig?
Kom voor antwoorden naar de bijeenkomst ‘Jong geleerd, oud gedaan’ op maandag 8 oktober a.s. De middag start met een rondleiding met staatssecretaris Tamara van Ark (Ministerie Sociale Zaken en Werkgelegenheid) door opleidingsbedrijf Rijnmond Bouw in Schiedam. Onder leiding van verschillende sprekers kan iedereen met elkaar in gesprek tijdens de ronde tafel gesprekken.

Aanmelden

Er is een beperkt aantal plaatsen en vol = vol. Bekijk het dagprogramma en meld je hier aan. Meer informatie www.werkmetgezondverstand.nl.

 

contact