Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Kennissessies ‘Werk veilig en gezond’

24 februari 2022

Kennissessies ‘Werk veilig en gezond’

Volandis organiseert voor KAM-coördinatoren, veiligheidskundigen en arbospecialisten in maart twee gratis online kennissessies om veiliger en gezonder te werken.

Kwartsstof: vrijdag 18 maart 09.00 uur

Veel producten en materialen waarmee in de bouw wordt gewerkt, kunnen schadelijk voor de gezondheid zijn. Kwartsstof is zo'n stof die in veel materialen is verwerkt. Ga je deze bewerken, dan kan er heel fijn stof vrijkomen die niet of nauwelijks te zien is. In deze kennissessie neemt Johan Timmerman, arbeidshygiënist bij Volandis, je mee in wat de gevaren en gevolgen zijn. Ook staat hij stil bij de te nemen maatregelen om veilig te werken met kwartsstof. Meld je hier aan voor de online sessie op 18 maart van 09.00 – 10.00 uur.

Rolsteigers: woensdag 30 maart 09.00 uur

Elke vakman veilig op de rolsteiger! Het A-blad Rolsteigers is recent vernieuwd. Met de kennissessie van René du Pon, specialist Veiligheidskunde, kom je alles te weten over de nieuwe regels voor het opbouwen, gebruik, demontage, opslag en onderhoud van rolsteigers. Meld je hier aan voor de online sessie op 30 maart van 09.00 – 10.00 uur.

contact