Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Laat zien wat je kan

18 november 2022

Presentatieboek dsp

Alle hens aan dek in de Bouw & Infra. Want hoe houd je alle vakmensen fit en veilig tot hun pensioen én mobiliseer je nieuwe mensen? Met veel innovatiekracht, kennis en doorzettingsvermogen is er sinds 2019 gewerkt aan het Digitaal Skills Paspoort (DSP). Een instrument waarmee vakmensen niet alleen werken aan hun skills en persoonlijke ontwikkeling, maar ook aan hun duurzame inzetbaarheid. Je leest er alles over in het inspiratieboek ‘Digitaal Skills Paspoort, laat zien wat je kan’. Dit werd tijdens de Volandis Deskundigendag overhandigd aan FNV-bestuurder Sandra ter Maat.

Met DSP kunnen we in de Bouw & Infra flexibeler omgaan met het huidige werk en het opleidingsaanbod. Hard nodig voor een blijvende ontwikkeling van vakmensen en de instroom van nieuw talent en switchers. Hoe het DSP hieraan bijdraagt of zoek je inspiratie? Check hier de online versie of vraag een exemplaar aan via: dsp@volandis.nl (op = op).

“ Ik zie de toegevoegde waarde van het DSP wel. Alle werkervaring staat op één plek en zo kun je in één oogopslag iemands ontwikkeling zien”, Annemieke Couprie (HR-adviseur Annhil Systeemplafonds)

Interesse in DSP?
Heb jij als werkgever interesse in een DSP-traject voor jouw medewerkers? Laat het ons weten via dsp@volandis.nl of neem contact op met projectleider Claudia Klarenbeek via 0341 – 499 299.

DSP boek

Claudia Klarenbeek overhandigt het inspiratieboek aan Sandra ter Maat (links op de foto), bestuurder FNV Bouwen & Wonen en Volandis

contact