Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Segway mee op de Bouw Compleet!

17 september 2018

Segway tour

Ook dit jaar vindt de bouw- en infrasector elkaar weer tijdens de Bouw Compleet in Hardenberg. Gedurende drie dagen is deze vakbeurs in Noordoost Nederland the place to be waar alle bouwtechnieken en het nieuwste van het nieuwste op het gebied van gereedschappen en bouwmaterialen worden gepresenteerd. Blok 9, 10 of 11 oktober 2018 dus maar vast in je agenda, want dit is niet alleen een uitgelezen moment om te netwerken maar ook om bestaande relaties te versterken. En uiteraard ontbreekt Volandis niet op de Bouw Compleet met maar liefst twee hele leuke publiekstrekkers!

Volandis Segway experience

Kom jij liever in actie en heb jij zin in iets avontuurlijks? Op de beursvloer creëren we een heuse Segway experience. Op een Segway komen plezier, behendigheid en avontuur allemaal samen dus ervaar het zelf en leg, onder professionele begeleiding, een uitdagend parcours af. Onderweg wordt natuurlijk ook een pitstop gehouden, waar een korte DIA plaatsvindt. Heel toepasselijk want een DIA is natuurlijk hét moment om stil te staan bij je werk, nu en in de toekomst. Aan de hand van een korte vragenlijst inventariseer jij hoe je ervoor staat.  Met je deelname maak je tevens kans op één van de 10 plaatsen in de Volandis Segway-tour voor twee personen (t.w.v. €150,-). Durf jij de uitdaging aan?

Pubquiz

Ben jij KAM’er preventiewerker, HR-professional, lid van de OR, werkgever of heb je gewoon zin in een borrel en hapje? Op de Bouw Compleet kun je bij ons aanschuiven voor de enige, echte PUBQUIZZ Toolboxmeeting! Het begrip toolboxmeeting is natuurlijk geen onbekend fenomeen. En deze korte voorlichting op de werkplek over veilig en gezond werken wordt tijdens de PUBQUIZ in een nieuw en vooral origineel jasje gegoten. Doe jij mee?

Nog geen kaarten? Bestel deze dan hier.

contact