Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Spontaan DIA-adviesgesprek, blijf vooruit kijken!

17 april 2020

Spontaan DIA-adviesgesprek, blijf vooruit kijken!

Alle geplande DIA’s zijn gecanceld, maar dat betekent natuurlijk niet dat onze adviseurs achterover hangen. Juist in deze tijd blijven zij met jou vooruit kijken. Maak gebruik van de mogelijkheid van een spontaan DIA-adviesgesprek.

Telefonisch kun je in gesprek gaan met één van de adviseurs over al jouw vragen op het gebied van je ontwikkeling, je functie-inhoud, je gezondheid en je eigen duurzame inzetbaarheid. Je krijgt advies, tips en daarnaast verwijzen we je graag door mocht dat nodig zijn. Het DIA-adviesgesprek is altijd vrijblijvend en natuurlijk is je privacy gegarandeerd. De inhoud van een (spontaan) DIA-adviesgesprek wordt dus nooit met je werkgever gedeeld!

Maak gebruik van deze mogelijkheid. Meld je aan door een mail te sturen. Vermeld je naam, geboortedatum, telefoonnummer en de reden van aanmelding. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Partners

Ook onze partners dragen actief bij aan het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus en hebben hun dienstverlening aangepast aan de RIVM voorschriften. Trajecten gaan zoveel mogelijk door, uiteraard in afstemming met deelnemers. Via onderstaande links zie je direct wat je wel en niet kunt verwachten met betrekking tot de dienstverlening van onze partners.

 

Lees hier meer over de bereikbaarheid van Volandis

contact