Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Update leermeestercursus

19 april 2021

Update leermeestercursus

*** Update 6 mei ***
In mei wordt de Basiscursus voor leermeesters hervat. De betreffende leermeesters en hun werkgevers worden op korte termijn hiertoe uitgenodigd.

19 april
Het is nog steeds onzeker hoe het coronavirus en de bijbehorende maatregelen zich in de komende maanden zullen ontwikkelen. Waar in het vakonderwijs vanaf maart een aantal versoepelingen werd doorgevoerd, is dit voor trainingsactiviteiten in de Bouw & Infra nog niet het geval. Daarom zijn de geplande ‘Nascholingscursussen Leermeester’ tot en met augustus geannuleerd. Volandis volgt hiermee het RIVM-advies op om het aantal verplaatsingen, en daarmee het aantal besmettingen, minimaal te houden.


De annulering voor de nascholing geldt niet automatisch voor de ‘Basiscursus Leermeester’. Per week bekijken we of deze cursus weer hervat kan worden. Alle andere activiteiten van Volandis, zoals de trainingen van arboprofessionals, deskundigendagen, Pubquiz’en, de dagelijkse DIA-adviesgesprekken en het werk in de eigen organisatie vinden zoveel mogelijk online plaats.

Inschrijving nascholing open in juni 

De beheerders van het leermeesterportaal kunnen eind juni de leermeesters opnieuw inschrijven voor de ‘Nascholingscursussen Leermeester’ die in september 2021 starten. Dit kan via het leermeesterportaal.

Veilig samen doorwerken 

Het werk op de bouwplaats en achter de voordeur gaat onverminderd door, met onze nadrukkelijke oproep aan bedrijven, vakmensen en particulieren om de coronamaatregelen te blijven volgen. Op de website van de Helpdesk Corona Bouw & Techniek vind je alle informatie van onze deskundigen.  

Vragen 

Heb je nog vragen over de leermeestercursus? Neem contact op met onze Vraagbaak: tel. 0341 – 499 299, chat via de website of maak gebruik van het contactformulier. 

contact