Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Vakdag Dak Voeg Metsel 26 januari in Veenendaal

05 januari 2018

Dak voeg metsel vakdag

Vrijdag 26 januari a.s. is de Vakdag voor de Gebouwschil; dakdekkers, voegers en metselaars. Volandis verzorgt één van de workshops: Rendement uit duurzame inzet van personeel. Hoe behaal je winst met duurzame inzetbaarheid? En hoe blijven je medewerkers zo lang mogelijk productief, tevreden en betrokken?

Aanmelden

Wil je de vakdag en de workshop van Volandis bijwonen? Meld je aan bij: www.hhd.nl, www.vnv-voeg.nl of www.avmmetselwerken.nl.

Specialisten van de gebouwschil

Vroeger had je voegers, metselaars, en dakdekkers. Anno 2018 lopen deze ambachten in elkaar over en spreken we over 'specialisten van de gebouwschil'. Tijdens de vakdag delen fabrikanten, toeleveranciers en andere betrokkenen in de branche kennis en ervaring met deze gespecialiseerde aannemers. Laat je informeren over de laatste stand der techniek en de nieuwste ontwikkelingen in het vak.

Programma workshops

Tijdens de vakdag worden in vier verschillende workshops de nieuwste inzichten over actuele ontwikkelingen verklaard:

11.00 en 13.00 uur
Rendement uit duurzame inzet van personeel door Tjeerd Willem Hobma
Hobma is algemeen directeur van Volandis en vertelt hoe je als ondernemer winst kunt behalen met duurzame inzetbaarheid. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers zo lang mogelijk goed inzetbaar blijven? Hoe houd je ze productief, tevreden en betrokken?

11.00 en 13.00 uur
Verwerking en toepassing van niet-cementgebonden mortels door Jaap Koek
Koek adviseert bedrijven al jaren over technische zaken. Eén van de dingen die nogal eens op zijn pad komen, zijn de problemen die kunnen ontstaan bij het gebruik van voegmortels die geen of nauwelijks cement bevatten, en hoe daar juist wel mee moet worden omgegaan.

11.45 en 13.45 uur
Valkuilen bij het werken met steenstrippen door Harrie Vekemans
Vekemans, een expert in het onderwerp en direct betrokken bij de commissie die momenteel een URL over dit onderwerp schrijft, neemt ons mee in de wereld van de steenstrippen. Waar liggen kansen en wat zijn de risico's?

11.45 en 13.45 uur
Veilig werken op hoogte met rolsteigers door Adri Frijters
Frijters is veiligheidskundige, en heeft zijn sporen ruim verdiend bij Arbouw. Hij neemt bezoekers mee in het veilig werken op hoogte en richt zich vooral op rolsteigers. De wetgeving hieromtrent verandert namelijk per 1 januari 2018.

contact