Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Veilig werken met [gevaarlijke] stoffen

16 april 2018

In de bouw werk je met stoffen en producten die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid.  Het ministerie van SZW besteedt de komende jaren veel aandacht aan gevaarlijke stoffen. Op 14 mei wordt in de Maassilo in Rotterdam een nieuwe campagne afgetrapt. Wij zijn erbij en jij bent ook uitgenodigd!

In de bouw werk je met stoffen en producten die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Soms zitten de stoffen in onschuldig lijkende materialen en komen deze bij bewerking vrij, denk bijvoorbeeld aan kwartsstof in steen. Hoewel deze stoffen gevaarlijk zijn voor de gezondheid duurt het vaak lang voor je er ziek van wordt. Daarom realiseer jij je misschien niet wat de gevaren zijn van de stoffen waarmee jij en je collega’s werken.

Het ministerie van SZW besteedt de komende jaren veel aandacht aan gevaarlijke stoffen. Op 14 mei wordt in de Maassilo in Rotterdam een nieuwe campagne afgetrapt. Omdat het ministerie het probleem van gevaarlijke stoffen samen met de branches aan wil pakken, zijn wij erbij. En jij bent ook uitgenodigd!

Wat: kick-offbijeenkomst 'veilig werken met gevaarlijke stoffen'
Wanneer: 14 mei 2018, 14:00-17:00 uur
Waar: Maassilo in Rotterdam

Volandis gaat graag met jou in gesprek over PISA: wat is goed en wat kan er beter? Bekijk PISA en laat ons weten wat je er van vindt via info@volandis.nl of 0341-499299. Of kom naar de kick-offbijeenkomst op 14 mei en ga met ons in gesprek!

Het definitieve programma volgt in onze volgende nieuwsbrief. 

contact