Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Verzending jaarlijkse vooraankondiging werkgevers vertraagd

27 oktober 2023

Verzending jaarlijkse vooraankondiging werkgevers vertraagd

Normaliter ontvangen alle werkgevers in de bouw- en infra in oktober een jaaroverzicht waarin je ziet welke werknemers van jouw bedrijf in 2024 voor een DIA of PAGO in aanmerking komen. Het overzicht komt ook online beschikbaar via het werkgeversportaal mijnVolandis. Dit jaar wordt deze brief echter begin november verstuurd.  

Als werkgever kun je kiezen tussen een jaar- of kwartaalplanning. Zo laat je de DIA/PAGO in overleg met jouw arbodienst uitvoeren waar en wanneer het jou het beste uitkomt en kun je dit kosteloos combineren met het GPO. Wil je gebruik maken van een jaarplanning? Geef dit z.s.m. door aan je arbodienst 

Waarom het belangrijk is dat jouw werknemers gaan? Duurzaam inzetbare werknemers zijn het fundament van een toekomstbestendig bouwbedrijf. Binnenkort zijn deze gegevens ook terug te vinden in ‘mijnVolandis’. 

**************************************************************************************************

Aanvulling 31-10-2023

I.v.m. technische problemen staan op het overzicht alleen rechthebbende bouwplaatsmedewerkers. Er volgt op een later moment een brief met rechthebbende UTA-medewerkers.

contact