Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Volandis komt naar je toe

15 maart 2018

Volandis logo

Met een tekort aan vakmensen is investeren in je medewerkers van groot belang. Wat is de ambitie van jouw bedrijf in duurzame inzetbaarheid? Wat past in jouw bedrijfsstrategie? Wil je koploper zijn in veilig en gezond werken? Zet je in op het welzijn van je mensen en hun werkgeluk? Of is jouw bedrijf de ultieme plek waar men zich verder kan ontwikkelen als vakman?

De crisis leerde ons dat niet de grootste en slimste bedrijven overleven, maar de meest wendbare. Als modern bouw- of infrabedrijf ben je wendbaar als je eenvoudig georganiseerd en een lerende organisatie bent. En je bent wendbaar als je werkt op basis van vertrouwen. Dat is mensenwerk, want mensen bepalen het succes van kleine en grote veranderingen. Heb je de lenigheid om voortdurend te kunnen inspelen op de veranderingen om je heen, dan ben je spekkoper. Welke adviezen en instrumenten kunnen jouw bedrijf helpen om te groeien in duurzame inzetbaarheid.

1. Bedrijfsrapport in mijnVolandis
Met het werkgeversportaal ‘mijnVolandis’ kun je met jouw bedrijf in de spiegel kijken. Hoe sta je ervoor op het gebied van Werk veilig, Houd plezier en Kijk vooruit? Wil je over jouw bedrijfsrapport of over het sectorrapport in gesprek met een bedrijfsadviseur? Neem dan contact op met de Vraagbaak van Volandis.

Dit jaar voegen we aan het werkgeversportaal stappenplannen en aanbieders van diensten toe die jouw bedrijf verder kunnen helpen.

2. Nodig ons uit voor een groepspresentatie
Kom jij met collega’s samen in een branchevereniging, bedrijvenvereniging, studieclub of in regionaal netwerk? En staat een thema rondom Werk veilig, Houd plezier en Kijk vooruit op de agenda? Nodig ons dan uit via de Vraagbaak van Volandis. We komen graag langs voor een inspiratiesessie

3. Maak gebruik van onze instrumenten
Er is niet één recept voor beleid op duurzame inzetbaarheid. Het is voor elk bedrijf, in iedere context, anders. Op basis van jarenlange ervaring van Arbouw vind je op de website een groot aantal adviezen en instrumenten. Deze vullen we voortdurend aan. Handig voor onder meer de DGA, de HR-adviseur, de preventiemedewerker, de KAM’er en het OR-lid.  

4. Contact ons
Wil je meer informatie of tips? Neem contact op met onze Vraagbaak via 0341 499 299, info@volandis.nl of chat met een van onze adviseurs via onze website: www.volandis.nl.

contact