Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Wat staat er in het DIA-Actieplan?

08 januari 2018

DIA actieplan

Weet je niet goed hoe je het gesprek met je werkgever aan moet gaan en kun je wat tips gebruiken? Of wil je je werkervaring om laten zetten in een diploma en een EVC-traject gaan volgen? Werk je misschien op kantoor en ervaar je teveel stress of werkdruk? Of is het zaak dat je aan de slag gaat met je leefstijl: stoppen met roken of meer bewegen bijvoorbeeld?

Uit een DIA-adviesgesprek kunnen verschillende acties komen die je als werknemer kunt ondernemen. Het ligt eraan waar jij tegenaan loopt of wat je wilt veranderen binnen je werk. Wat heb jij nodig om veilig, gezond en met plezier je werk te kunnen (blijven) doen?

Opleiden

Mogelijk wil je op de langere termijn graag een andere functie, of is hier noodzaak toe, en heb je hier niet de geschikte opleiding voor. Het is dan zaak je te oriënteren op de diverse opleidingen en je aan te melden. De DIA-adviseur kan zorgen voor begeleiding door je aan te melden bij Bouwopleiders en kan je tevens informeren over de regeling(en) waar je gebruik van kunt maken. Bouwopleiders geeft een overzicht van het aanbod van de acht brancheopleidingsinstituten binnen de bouwsector. Wie je iets anders, maar weet je niet in welke richting? De DIA-adviseur kan dan zorgen voor loopbaanbegeleiding.

Meer weten?

De DIA-adviseur geeft jou informatie en advies, zodat jij de juiste acties onderneemt. De acties die jij kunt zetten om gezond en gemotiveerd aan het werk te blijven, zijn heel veelzijdig. Wil je meer weten over wat het DIA-adviesgesprek jou kan opleveren? Bel of mail dan met de vraagbaak van Volandis: 0341 499 299 / info@volandis.nl

contact