Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Week van de Werkstress: van stresskip naar koele kikker

14 november 2022

stesskip

Werk hoeft niet stressvol te zijn! Als je lachend naar je werk gaat én lachend weer thuiskomt is de kans groot dat je lekker in je vel en dus in je werk zit. Helaas is stress in de Bouw & Infra meer dan een modewoord. Mede door de krappe arbeidsmarkt, onduidelijkheid in het werk, strakke deadlines en niet goed georganiseerd werk ontstaat werkdruk en kan werkstress de kop op steken. Daarom is nu het moment om te investeren. Niet alleen in jezelf maar ook in je werknemers.

Week van de Werkstress

Van 14 tot en met 18 november vindt de Week van de Werkstress plaats. Werkgevers krijgen dan concrete handvatten om werknemers zowel mentaal als fysiek te versterken. De gevolgen van de coronapandemie zijn in 2022 voor organisaties en werknemers zichtbaar. Personeelstekorten, een nieuwe werk-privébalans en steeds meer (jonge) werknemers die werkdruk en werkstress op het werk ervaren.

Benieuwd wat jij als werkgever kunt doen om je organisatie fysiek en mentaal krachtiger te maken? Ga aan de slag met de tips en tools van experts. Je vindt ze hier:

contact