Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Workshop bedrijfsrapport | Wat zeggen de PAGO data over jouw medewerkers?

03 november 2021

Workshop bedrijfsrapport | Wat zeggen de PAGO data over jouw medewerkers?

Goed nieuws, want de bedrijfsrapportage in het werkgeversportaal mijnVolandis is nu nog duidelijker en informatiever geworden. Alles om jou als werkgever het beste inzicht te geven in de duurzame inzetbaarheid van jouw mensen. Hoe gezond zijn jouw medewerkers bijvoorbeeld? Hoe denken zij over hun arbeidsvoorwaarden en hoe groot is het risico op uitval? Ook kun je zien hoe jouw bedrijf scoort ten opzichte van de sector als je minimaal 15 deelnemers hebt aan het PAGO. Wat gaat er al goed? En wat kan er beter?

 

Wat is er nieuw?

Nieuw is bijvoorbeeld dat je nog beter kunt zien hoe jij scoort op de verschillende thema’s. In de nieuwe rapportage zie je een kleurschaal die geleidelijk van rood naar groen loopt. Hoe beter je scoort, hoe groener je dashboard. Hierdoor zie je sneller welke thema aandacht verdiend. Neem vandaag nog een kijkje en ontdek wat de verbeterde bedrijfsrapportage jou te bieden heeft door in te loggen op mijn.volandis.nl

Workshop om te leren werken met het bedrijfsrapport
Wil jij leren hoe je het bedrijfsrapport kunt gebruiken? Welke functionaliteiten er allemaal in verwerkt zitten? En hoe je de PAGO data binnen jullie bedrijf moet interpreteren? Meld je dan aan voor één van de interactieve online workshops op:

o 30 november 10.00 – 11.00 uur
o 9 december 14.00 – 15.00 uur

TIP: Het is handig om alvast een mijnVolandis account aan te maken. Je kunt dan tijdens de workshop gelijk meekijken in je eigen bedrijfsrapport. Schrijf je hier in voor de workshop.

contact