Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Veiligheid? Pak het groots aan!

23 maart 2020 |

Veiligheid? Pak het groots aan!
Veiligheid? Pak het groots aan!

We weten allemaal dat veilig werken belangrijk is, maar toch blijft het ongevallencijfer in de bouw- en infrasector hoog. Aan jou als werkgever de taak om veiligheid belangrijker dan ooit te maken. Maar hoe doe je dat als de werkdruk hoog is en de deadlines krap?

Bij Haafkes besloten ze het groots aan te pakken. In plaats van verschillende korte bijeenkomsten, kiezen ze voor een Veiligheidsdag voor het voltallige personeel. Deze dag staat compleet in het teken van veiligheid. En dat is zeker niet saai! Door een afwisselend en aansprekend programma aan te bieden blijft iedereen geboeid. Zo vinden er ter plekke DIA's met PAGO plaats, is er een BHV-demonstratie, een toolbox carrousel en niet te vergeten een pubquiz. Een hele geschikte vorm om wat zwaardere content op een luchtige en toegankelijke manier aan te bieden. Er mag tenslotte ook gelachen worden.

Laat je inspireren door Haafkes en ga vandaag nog aan de slag met het thema veiligheid. Hoe zorg jij dat veiligheid structureel op de agenda komt en blijft?

contact