Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Naslagwerk leermeester

Wat leuk dat je een leermeester bent of hier meer over wilt weten. Van een leermeester wordt veel verwacht. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het leerproces van een leerling op jouw werkplek. Zo help je iemand om een goede vakman te worden. Leermeester zijn betekent dus nogal wat!

Als leermeester breng je leerlingen niet alleen de benodigde vakkennis bij, maar je leert hen ook om te werken in teamverband en te letten op arbeidsomstandigheden, hygiëne, klantvriendelijkheid en kostenbewustzijn. Zo breng je de leerling de juiste beroepshouding bij en zorg je ervoor dat de vakkundigheid in jouw bedrijf wordt gewaarborgd. Het is daarom belangrijk dat je kennis kunt overdragen, weet hoe je met jongeren moet omgaan en weet hoe het opleidingsproces verloopt. Volandis leidt je op om deze bijzondere taak te vervullen.

Dit digitale naslagwerk is onderdeel van de Leermeestercursus van Volandis. Daarnaast is het ook een naslagwerk dat je nog eens kunt raadplegen. Je vindt hier alle theoretische kennis die je nodig hebt naast het trainen van vaardigheden en oefenen van praktijksituaties.

De leermeestercursus bevat verschillende modules:

Delen via:

contact