Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Meld je aan voor mijnVolandis en maak kans op hoge korting op een Bedrijfs-Adviesscan!

23 oktober 2018

mijn Volandis

Als enthousiaste werkgever houd jij je bij voorkeur bezig met het uitvoeren van je vak en elke euro die je verdient, investeer je dan ook het liefste terug in je bedrijf. Maar wat zijn er veel zaken die aandacht vragen en geld kosten. Vraag jij je ook weleens af of je alles wel goed geregeld hebt? Hoe is het bijvoorbeeld gesteld met de duurzame inzetbaarheid van je belangrijkste kapitaal, de werknemers?

Duidelijkheid met een Adviesscan

Kun jij wel wat inzicht gebruiken in de totale HR-cyclus van jouw organisatie? Dan is een Adviesscan van Fitale wat voor jou! Binnen no time weet je wat er goed gaat en wat beter kan. Zo kun je gerichte veranderingen inzetten daar waar nodig. Je begint bij de basis en van daaruit werk je toe naar betrokken en bevlogen werknemers. Het is niet langer nodig om voor elk onderdeel een aparte specialist in te schakelen. Door middel van een Adviesscan krijg je grip op je bedrijf, zowel van binnenuit als van buitenaf en dat kan leiden tot forse besparingen. Hierbij kun je denken aan:

  • Verzuimtraining voor zowel werknemers als werkgevers;
  • Advies met betrekking tot het omgaan met tijdelijke contracten;
  • Advies met betrekking tot arbodienst-contracten;
  • Ondersteuning bij de bedrijfscontinuïteit (strategische visie en doelen voor de komende jaren); 
  • In kaart brengen van de werkdruk en gerichte verbeteracties inzetten.

Investeren is besparen

Omdat Volandis overtuigd is van de meerwaarde van deze Adviesscan bieden we, in samenwerking met Fitale, maar liefst 10 werkgevers een Adviesscan aan voor de helft van het gangbare tarief. Normaal kost een Adviesscan € 850,- (excl. btw). Na aanmelding voor mijnVolandis (het portaal voor werkgevers in de bouw- en infrasector) maak je kans op een Adviesscan tegen het gereduceerde tarief van € 425,- (excl. btw). De Adviesscan richt zich op bouw- en afbouwbedrijven tot 50 werknemers.

Aanmelden

Meld je hier aan voor mijnVolandis. Wil jij kans maken op één van de 10 Adviesscans tegen het gereduceerde tarief? Dat kan eenvoudig door na aanmelding voor mijnVolandis een e-mail te sturen naar diabedrijven@volandis.nl met de volgende gegevens:

‘Ik wil graag in aanmerking komen voor de adviesscan’
Naam bedrijf:
Naam contactpersoon:
Telefoonnr. contactpersoon:
Email contactpersoon:
Aard van de werkzaamheden:
Aantal medewerkers bedrijf:

Ook als je je in een eerder stadium al aangemeld hebt voor mijnVolandis kun je door middel van bovenstaande procedure meedoen aan deze actie.

contact