Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Opening nieuwe huisvesting

08 januari 2018

Opening Volandis

Onlangs verhuisde Volandis naar een nieuwe locatie op het Bouw & Infra Park: gebouw 100, een voormalig legeringsgebouw. Het historische pand is omgebouwd tot een moderne werkomgeving, waar medewerkers van Volandis bouwen aan een gezonde en bloeiende bouw- en infrasector. Op donderdag 8 juni jl. hielden we open huis voor partners, relaties en andere belanghebbenden.

Primeur

Tijdens het open huis kregen de bezoekers de mogelijkheid medewerkers van Volandis te ontmoeten, kennis te maken met de activiteiten van de organisatie en te netwerken met relaties. Ook hadden we die middag een primeur. K. Azougagh (beleidsadviseur FNV Bouwen en Wonen) overhandigde aan de heren ir. J. Kruijt (algemeen bestuurslid Bouwend Nederland en directeur Bouwbedrijf Mourik Groot Ammers) en G.A. Reus (voorzitter BOVATIN en bestuurslid Volandis) het onderzoeksrapport over werkdruk onder UTA (Uitvoerend, Technisch, Administratief) werknemers in de bouw. Dit rapport ‘Psychosociale belasting UTA-werknemers’ is te downloaden via: FNV Bouwen & Wonen.

Uit onder meer het Bedrijfstakverslag 2016 blijkt dat specifiek UTA-personeel te maken heeft met een grote psychosociale arbeidsbelasting. Volandis brengt begin juli het volgende Bedrijfstakverslag uit.

contact