Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Veelgestelde vraag: is mijnVolandis gratis?

13 januari 2020

graafmachine-opzichter

Voor niks gaat de zon op, maar in dit geval kunnen we kort zijn. Want natuurlijk is mijnVolandis gratis! Omdat de sector het belangrijk vindt dat elke werkgever inzicht heeft in hoe hij ervoor staat op het gebied van duurzame inzetbaarheid, kan elke werkgever kosteloos een account aanmaken. Zo kun je direct zelf aan de slag om te zorgen dat jouw organisatie klaar is voor morgen.

mijnVolandis

Het portaal mijnVolandis is een digitale omgeving waarin je diverse instrumenten vindt die onmisbaar zijn voor werkgevers in de Bouw & Infra. Denk bijvoorbeeld aan de RI&E, de V&G-planner en de Storybuilder. Daarnaast ontvang je na registratie elk jaar het rapport Duurzame Inzetbaarheid. Deze rapportage wordt automatisch gegenereerd uit de beschikbare gegevens en bestaat uit een heldere analyse van jouw bedrijf en werknemers. Heb je minder dan 15 werknemers? Dan ontvang je een brancherapportage of een sectorrapportage. Het uitgangspunt is altijd ‘hoe kan ik veilig(er) werken, hoe zorg ik dat mijn werknemers plezier houden en op tijd vooruit kijken’.

Aanbevelingen

Alle resultaten worden weergegeven in een percentage zodat je niet alleen kan zien hoe jij ervoor staat, maar ook hoe zich dat verhoudt tot de rest van de sector. Uiteraard vloeit hier ook een top 3 aan aanbevelingen uit zodat je direct weet waar je kunt beginnen. En heb je vragen? Je kunt altijd direct contact opnemen met een adviseur van Volandis, samen weet je tenslotte meer en we helpen je graag verder!

contact