Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Elke werkgever klaar voor de toekomst met mijnVolandis

13 november 2018 |

mijnVolandis video
mijnVolandis video

Als werkgever wil je het beste voor je bedrijf, maar ook voor je mensen. Jouw werknemers zijn immers het kapitaal van jouw organisatie. Zicht op je bedrijf, je werknemers én hun duurzame inzetbaarheid is in deze tijd belangrijker dan ooit. De beste resultaten boek je immers met gezonde en gemotiveerde werknemers en daarom is het tijd om je aan te melden voor mijnVolandis. 

mijnVolandis

De sector wil bedrijven in de bouw- en infrasector graag ondersteunen in het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van hun werknemers. In principe ben je hier natuurlijk als werkgever zelf verantwoordelijk voor, maar het portaal mijnVolandis kan je hier bij helpen. mijnVolandis is een digitale omgeving en is gebouwd op 25 jaar aan PAGO data.

Na (gratis) registratie heb je toegang tot waardevolle tools en instrumenten (RI&EV&G-planner en Storybuilder) waarmee je zelf aan de slag kunt om te zorgen dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst. Daarnaast krijg je inzicht in hoe jouw bedrijf én je mensen ervoor staan. Weet jij bijvoorbeeld hoe gezond en gemotiveerd jouw werknemers eigenlijk zijn? Gaan ze met plezier naar hun werk en denken ze na over de toekomst? Deze informatie vind je allemaal terug in mijnVolandis.

Registreer je nu 

Elk jaar wordt jouw rapport Duurzame Inzetbaarheid ververst. Heb je veel deelnemers aan de DIA? Dan krijg je per kwartaal een update. Tevens ontvang je drie concrete aanbevelingen waarmee je direct aan de slag kunt. Doe hier dus je voordeel mee en zorg voor een solide fundament en een gezonde bedrijfsvoering. Voor nu én in de toekomst.

Een account aanmaken kost slechts een paar minuten en kan hier. Na aanmelding ontvang je binnen vijf werkdagen per post de inloggegevens waarmee je toegang krijgt tot het portaal. Kijk en vergelijk, want de beste resultaten boek je immers met gezonde en gemotiveerde medewerkers. Lig jij op koers of is het tijd om in actie te komen? Registreer je vandaag nog en kom erachter!

Over Volandis

mijnVolandis is ontwikkeld door Volandis in opdracht van cao partijen in de bouw- en infrasector. Volandis is het kennis- en adviescentrum binnen de bouw- en infrasector voor duurzame inzetbaarheid. Wij zijn er voor zowel werkgevers als werknemers, samen bereik je tenslotte meer.

De video is met dank aan WEBO, Freesmij en Heijmans tot stand gekomen.

contact