Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

In-company digitale vaardigheden

Om de digitale vaardigheden van werknemers te stimuleren, hebben de cao-partijen afgesproken dat werknemers gedurende de looptijd van de cao aanspraak kunnen maken op een voucher. Deze subsidieregeling wordt uitgevoerd door Volandis. Cao-partijen bieden ook de mogelijkheid om dit in-company aan te bieden.

Werkgevers kunnen een aanvraag indienen voor een in company-training voor verbetering van de digitale vaardigheden van de werknemers. De werkgever dient hiertoe een aanvraagformulier met onder andere een kostenspecificatie en inhoud en onderbouwing van deze training in te leveren. Na goedkeuring ontvangt de werkgever hiervan bericht. Nadat de training heeft plaatsgevonden, kunnen de kosten gedeclareerd worden bij Volandis.

Een volledig overzicht van alle voorwaarden vind je in het 'Reglement vouchers digitale vaardigheden’. Bekijk het reglement hier.

Momenteel zijn we bezig om het aanvraagproces voor de in-company training in te regelen. Meer informatie volgt binnenkort op dit gedeelte van de website. Wil je meer informatie? Onze adviseurs staan je graag te woord. Klik hier voor onze contactgegevens

 

 

 

contact