Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

2025 Wat ga ik anders doen?

11 april 2019

2025 Wat ga ik anders doen?

Dachten we eind vorige eeuw nog dat we rond 2020 op zijn minst naar ons werk zouden vliegen om files te vermijden? Inmiddels weten we, de toekomst komt sneller dan je denkt. Tijd dus om eens vooruit te kijken. Hoe staan jij en je bedrijf ervoor en ben je klaar voor de toekomst? Waar zou jij graag willen zijn en waar droom je van?

NVVK Veiligheidscongres

13 maart 2019 vond het NVVK Veiligheidscongres plaats en dit was natuurlijk bij uitstek de plek om te ‘dromen’. Centraal stond de vraag ‘2025: Wat ga ik anders doen?’. Werknemers uit diverse sectoren bogen zich over de vraag hoe zij het thema veiligheid de komende jaren willen waarborgen en waar zij van dromen. Zo ook onze specialisten. Bekijk hun presentatie hier.

Verder dromen

Heb jij bijvoorbeeld als klein bedrijf moeite met het inventariseren van gevaarlijke stoffen? Met het computerprogramma PISA komt Volandis bedrijven tegemoet en hoopt zelfs een goedkeuring te ontvangen van de Inspectie-SZW. Als je in PISA een Werk Instructie Kaart (WIK) uitdraait, worden de desbetreffende gevaarlijke stoffen direct in je werkgevers account in mijnVolandis opgeslagen.

Tijd om regisseur te worden van je eigen droom. Wat zijn risicovolle situaties? Wat zijn potentiële oplossingen en wat ga jij de komende jaren anders doen? Dromen verwezenlijk je door samen te werken, dus zet vandaag nog de eerste stap. We zijn nu al benieuwd naar je reis en horen er graag alles over op het veiligheidscongres van 2020!

Haal gezond je pensioen

Wat zou het bijvoorbeeld mooi zijn als elke werknemer gebruik maakt van het PAGO en het DIA-adviesgesprek dat hem/haar wordt aangeboden vanuit de cao Bouw & Infra. Op die manier ben je er in no time achter hoe het gesteld is met jouw eigen duurzame inzetbaarheid. Zorg dat jij gezond je pensioen haalt en kom op tijd in actie!

De gegevens uit deze gesprekken blijven te allen tijde anoniem en geven een praktisch inzicht op het gebied van veiligheid en gezondheid binnen de bouw- en infrasector. Zet deze gegevens in om ervoor te zorgen dat mensen veiliger en gezonder gaan werken en je hebt een belangrijke stap gemaakt richting 2025. Volandis denkt graag met je mee en zet de verworven kennis om in bruikbare producten.

contact