Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Diplomabonus van € 2.500 voor bbl-studenten in de Bouw & Infra verlengd!

04 oktober 2022

Diplomabonus van € 2.500 voor bbl-studenten in de Bouw & Infra verlengd!

Werkgevers met werknemers die een bbl-diploma tussen 1 september 2021 en 1 september 2024 halen opgelet. De ‘Diplomabonus’ is verlengd! Werkgevers die aan werknemers de Diplomabonus van € 2.500,- uitbetaald hebben, kunnen gebruikmaken van deze subsidieregeling Diplomabonus om € 2.900,- retour te ontvangen. Deze subsidieregeling wordt uitgevoerd door Volandis.

Wat houdt de regeling in?

  • De werknemer heeft een diploma voor een opleiding bbl2, bbl3 of bbl4 gehaald in het domein: bouw- en infra, afbouw, hout en onderhoud of techniek en procesindustrie.
  • De werknemer heeft tijdens deze opleiding minimaal 6 maanden een arbeidsovereenkomst én een beroepspraktijkvormingsovereenkomst gehad met jou als werkgever waar de opleiding is gevolgd.
  • De werknemer ontvangt de diplomabonus eenmalig van jou als werkgever waar de opleiding is gevolgd.
  • De werkgever ontvangt een afschrift van het diploma met een diplomadatum die ligt in de periode 1 september 2021 tot 1 september 2024.

Heb jij een diplomabonus van € 2.500,- uitbetaald aan een werknemer? Kom dan nu in actie want waarschijnlijk heb jij recht op een subsidie van € 2.900,-.

Meer informatie over de regeling, de voorwaarden en het aanvraagproces vind je hier.

contact