Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

DSP voor begeleider

Iedereen die aan de slag gaat met het DSP kan hulp krijgen van een DSP-begeleider. De DSP-begeleider wordt toegewezen aan 1 of meerdere DSP-deelnemers en kijkt mee en ondersteunt bij het vullen van het DSP. Om DSP-begeleider te worden volg je de 1-daagse training ‘DSP-begeleider’ van Volandis. Aanmelden kan via jouw werkgever (beheerder) in het Volandis cursusportaal.

 

DSP-begeleiden

 

Een DSP-begeleider kan meekijken met de DSP-deelnemer en ondersteunen/begeleiden bij het vullen van het DSP. Heb jij de training ‘DSP-begeleider’ goed doorlopen, dan ontvang je een certificaat en zul je worden toegevoegd als DSP-begeleider in het DSP van de deelnemer.

Geef bij je werkgever aan dat je DSP-begeleider wilt worden. Iedere werkgever heeft een contactpersoon (beheerder) die je via het cursusportaal ‘DSP-begeleiders’ kan aanmelden voor één van de geplande trainingen. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van inschrijving en een uitnodiging per e-mail. De algemene cursusvoorwaarden staan hieronder.

Heeft je werkgever nog geen toegang tot het cursusportaal? Dan kan de contactpersoon (beheerder) zich hier aanmelden.

Download het programma van de training 'DSP-begeleider'.

De training ‘DSP-begeleider’ is vooralsnog geheel kosteloos.

Je vindt de algemene cursusvoorwaarden hier.

Bekijk hier de handleiding voor het cursusportaal. Het cursusportaal is toegankelijk voor contactpersonen van de werkgever.

Neem contact op met de Vraagbaak van Volandis: info@volandis.nl / 0341- 499 299 of chat met een van onze adviseurs op de website.

contact