Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Investeren in je mensen

Er verandert veel in onze bedrijven. Denk aan ontwikkelingen als verduurzaming, energietransitie, doorbouwen tijdens corona en digitalisering. Hoe neem je werknemers in deze gebeurtenissen en de gevolgen voor hun werkzaamheden mee? Hoe blijft iedereen ‘fit for the job’? En wat levert je dit eigenlijk op?

Webinar 29 juni 15.00 uur

In het webinar ‘Investeren in je mensen’ op maandag 29 juni jl. stond het bevorderen van een leercultuur binnen je bedrijf centraal.
Prof. dr. Nick van Dam (hoogleraar Nijenrode) licht toe hoe belangrijk het is dat werknemers zich blijven ontwikkelen. Tahlvik Leung Lo Hing (Van Wijnen), Katja Mackus (Roelofs Groep) en Leo Schoenmakers (Bouwmensen Kennemerland, Zaanstreek en Waterland) vertelden hoe zij de leercultuur binnen hun bedrijf stimuleren. Met deze handvatten kun je als werkgever of HR-adviseur een volgende stap in je bedrijf maken!

Terugkijken

Bouw aan een fitte toekomst

Onder het motto ‘Bouw aan een fitte toekomst’ hebben Bouwend Nederland, Vakmedianet/Cobouw en Volandis de handen ineen geslagen om werk te maken van duurzame inzetbaarheid. Dit webinar is een van de activiteiten om werkgevers te inspireren aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid.

Bouw aan een fitte toekomst

contact