Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Krik je kennis op met de Volandis PubQuiz

06 november 2023

Krik je kennis op met de Volandis PubQuiz

Welke collega weet alles van veilig werken met rolsteigers? En wie kan alle gevaarlijke stoffen dromen? De Volandis PubQuiz is de leukste manier om meer te leren over veiligheid op de bouwplaats én elkaars kennis te testen. Een toolboxmeeting, maar dan oergezellig en reuze spannend. En goed nieuws: je kunt nu een verzorgde PubQuiz winnen voor jou en je team. Daarvoor hoef je alleen maar dit formulier in te vullen. 

Om iedereen op de werkplaats een veilige en gezonde werkomgeving te bieden, is elk bedrijf in de bouw- en infra wettelijk verplicht om meerdere keren per jaar toolboxmeetings te organiseren. Tijdens zo’n meeting ga je samen met je collega’s aan de slag met een specifiek thema rondom veiligheid of gezondheid op de bouwplaats. Saai? Zeker niet!

Van bouwkeet tot bruine kroeg

Deze winter maakt Volandis van je toolboxmeeting namelijk een toffe kerst- of nieuwjaarsactiviteit. Deze kun je als bedrijf winnen. Onze presentatoren komen naar je toe en veranderen je kantoor voor even in een kroeg.

Wat kun je verwachten?

  • Hapjes en drankjes, want je hebt wel brandstof nodig
  • Enthousiaste quizmasters
  • Gezellige aankleding (waar je een deel van mag houden)
  • Mooie prijzen!
  • Een vinkje voor het uitvoeren van één toolbox!
  • Deze PubQuiz is geschikt voor 20 tot 50 personen

Met de interactieve PubQuiz ga je samen dieper in op een van de toolbox-thema’s. Dat noemen wij het nuttige met het aangename combineren. 

Kans maken

Wij weten het zeker: de Volandis PubQuiz is de leukste manier om aan de slag te gaan met veiligheid en gezondheid. Daarom geven we dit najaar 10x een verzorgde PubQuiz weg. Verdien(t) jij of je collega wel zo’n gezellige PubQuiz?

Meld jezelf of je collega hier aan!

Bekijk de actievoorwaarden hier.

contact