Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Partners

Volandis heeft afspraken gemaakt met een aantal organisaties waar bij maatwerk naar verwezen wordt. Deze zogenaamde 'preferred suppliers' staan hieronder weergegeven.

James Loopbaan
James is de betrokken en deskundige loopbaanpartner voor werkende mensen in Nederland. Als je een vraag hebt over jouw loopbaan en ontwikkeling of gewoon wilt checken of je nog goed op je plek zit, dan kun je terecht bij James. We gaan naast je staan en denken met je mee over de volgende stap. James is een onderdeel van de vakbond CNV. Kijk voor meer informatie op de website

Bouwloopbaan
Bouwloopbaan geeft een krachtig loopbaanadvies gericht op ontwikkelen en opleiden als je meer werk wilt maken van je huidige baan of door wilt groeien naar een nieuwe droombaan. Als de keuze voor een opleiding minder eenvoudig is en er een uitgebreider traject nodig is, ontvang je enkele digitale testen en gesprekken om je nog beter op weg te helpen. Zo krijg je snel inzicht en een goed advies waarmee je snel kunt starten met je ontwikkeling.

Bouwloopbaan is onderdeel van Bouwopleiders. Bouwopleiders wijst bouwbedrijven en werknemers de weg in duurzame ontwikkeling en professionalisering. Dit is een initiatief van de (branche)opleidingsinstituten: Bouwmensen, BouwCirkel, BOB, OCBI, Civilion, Betonvereniging, KOB en Soma Bedrijfsopleidingen. Zij bundelen hun krachten om een samenhangend, overzichtelijk en kwalitatief sterk trainings- en opleidingsaanbod te verzorgen, voor alle lagen van de bedrijfskolom, van vakman tot projectleider en directeur. Kijk voor meer informatie op de website

Mijn Loopbaancoach
Mijn Loopbaancoach is onderdeel van de FNV. Heb je deelgenomen aan een DIA (adviesgesprek en PAGO)? Wil je verandering in je werk? Of heb je een Loopbaanvraag? Mijn Loopbaancoach kan je helpen met het maken van concrete vervolgstappen in je loopbaan of je werk. Of je nu behoefte hebt aan inzicht in wat je mogelijkheden zijn, welke opleiding geschikt is voor jou of welke baan bij je past: de professionele loopbaanadviseurs van FNV staan voor je klaar. Samen kijken we hoe we dit kunnen realiseren. Maar ook voor vragen over hoe je je werkplezier kunt verhogen of hoe je het gesprek aan kunt gaan met je werkgever, kun je bij Mijn Loopbaancoach terecht. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Kijk voor meer informatie op de website of bekijk de folder.

 

Stichting EDI
Wil jij je verder ontwikkelen in je loopbaan? Of zoek je advies of een opleiding, die bij je past? Stichting EDI staat voor je klaar! Bij het Expertisecentrum Duurzame Inzetbaarheid staat de persoon centraal en is er oprechte aandacht voor jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Met gericht advies en goede begeleiding van ervaren loopbaanbegeleiders wijst Stichting EDI je de weg naar opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Stichting EDI staat dicht bij de praktijk van het MKB- en familiebedrijf en verzorgd daarom voor de AFNL het Loopbaanloket specialisten bouw- en infra. Kijk voor meer informatie op de website.

Delen via:

contact