Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Vlog #12 Spannender kan het bijna niet worden

04 januari 2018 |

Tjeerd Willem Hobma
Tjeerd Willem Hobma

Het jaar is, voor velen, weer voorbij gevlogen. De Top 10 of andere best of-lijstjes worden opgemaakt voor de kerstborrel of het afsluitende etentje met je team. Tijd om de beloofde kop koffie bij directeur Tjeerd Willem Hobma op te halen en met hem vooruit te kijken.

Waar is hij trots op en wat kunnen we het komende jaar verwachten? We hebben het hem gevraagd! Benieuwd? Bekijk zijn vlog.

Op weg

Samen werken wij aan een belangrijke transitie in de sector. En dat is mensenwerk. Want mensen bepalen het verloop van transities. We zijn volop aan de slag met het opschalen en verbeteren van onze diensten, het ontsluiten van data en instrumenten, een vernieuwde Leermeestercursus, en veel meer. En zijn zo op weg naar een jong volwassen organisatie.

Grote verschuivingen ontstaan vaak door kleine initiatieven van groepjes mensen. In tijden van verandering biedt dit houvast. Al het kleine doet er dan toe. Uiteindelijk vraagt een verandering naar Werk veilig, Houd plezier en Kijk vooruit om een gedragsverandering van veel mensen. Een echte verandering, in het denken, handelen en organiseren van vakmensen en hun bedrijven.

Uitbouwen

Spannender dan dit jaar kan het bijna niet worden. In 2018 zetten wij verder in op klantvriendelijkheid, efficiency, betrouwbaarheid en voortdurende kwaliteitsverbetering.

Voor iedereen fijne feestdagen en heb je een vraag, bel met de Vraagbaak van Volandis: 0341 - 499 299.

Delen via:

contact