Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

BouwBeurs 2019 | Kraak de kluis bij Volandis!

24 januari 2019

BouwBeurs 2019 | Kraak de kluis bij Volandis!

Dat de bouwsector op volle toeren draait hoeven we jou niet te vertellen. Het belooft dan ook gezellig druk te worden tijdens de Bouwbeurs 2019. Ook dit jaar opent de Jaarbeurs in Utrecht een week lang haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in de wondere wereld van de bouw- en infrasector. Van maandag 4 februari tot en met vrijdag 8 februari 2019 zie je de nieuwste ontwikkelingen, deel je ervaringen met vakgenoten, ontmoet je nieuwe relaties en krijg je deskundig advies van diverse specialisten.


Win mooie powertools

Uiteraard ontbreekt Volandis niet tijdens de Bouwbeurs 2019. Dit jaar wijken we af van de gebaande paden en zijn onder andere aanwezig met een toffe actie; Kraak de Kluis! Bij de verschillende ingangen van de bouwbeurs ontvangt elke bezoeker bij binnenkomst een flyer met een barcode. Scan deze barcode op het Volandis terras dat je vindt tussen hal 11 en 12. Kraak jij de kluis? Dan ga je naar huis met een mooie prijs waar je bouwhart zeker sneller van gaat kloppen. Elke dag geven wij namelijk meerdere powertools weg!

Kopje koffie met inhoud

Als je toch op het terras bent schuif dan ook direct even aan voor een gratis bakje koffie. Onze DIA-adviseurs gaan graag vrijblijvend met je in gesprek over hoe jij ervoor staat als professional. Want hoe zorg jij ervoor dat je zo lang je wilt kunt blijven werken in het vak dat jij het mooiste vindt? Veilig werken, plezier houden en vooruit kijken. Dat zijn de thema’s waarover we graag met jou in gesprek gaan.

Heb jij nog geen entreeticket? Vraag deze hier gratis aan. Tot op het Volandis terras tussen hal 11 & 12!

contact