Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Workshop | De gekte de baas, workshop duurzame inzetbaarheid

07 juni 2018

Juist in deze tijd is de duurzame inzetbaarheid van je werknemers belangrijker dan ooit. Maar waar begin je?

We merken het allemaal, de gekte op de arbeidsmarkt is groter dan ooit. Goede vakmensen lijken onvindbaar. Als je ze eenmaal hebt kun je dus maar beter zorgen dat je ze behoudt. Tijd om hier actief op in te spelen als werkgever, want juist in deze tijd is de duurzame inzetbaarheid van je werknemers belangrijker dan ooit. Maar waar begin je?

Ken jij alle mogelijkheden om de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers te vergoten? Kun je wel wat advies en inspiratie op dit gebied gebruiken?

Op 5 juli 2018 organiseert Cobouw een Workshop Duurzame Inzetbaarheid. In een paar uur ontvang je maar liefst 10 praktische tips waar je direct mee aan de slag kan. Je wordt onder andere geïnspireerd door de vakkennis van Volandis en de praktijkervaring van Dura Vermeer. Zowel experts als ondernemers in de bouw zullen spreken over hun ervaring en aanpak, dus mis het niet!

Het programma vindt plaats in Leusden op 5 juli van 15.00 uur tot 18:30 uur en er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je nu aan!

contact